Мъж под псевдонима ennuiismymiddlename показа в Reddit снимки на бележки в чужд тефтер, който той е намерил, съобщават световните издания.

В коментарите потребителите отбелязаха, че собственикът на тетрадката им се струва интересен и предположиха какъв човек може да е той.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

Според автора на публикацията той е намерил тефтера в кутия с много различни неща в гаража си. От снимките се вижда, че авторът е записвал в бележника си списък с песни, различни символи, решение на математически пример, бележки за времето и даже някакво изобретение, а също така е нарисувал различни кораби. Освен това в него са залепени две изображения на кораби.

Found in a old disused junk drawer in our garage. Must've belonged to a previous tenant.
byu/ennuiismymiddlename inFoundPaper

Мъжът отбелязва, че съдържанието на бележника го е изненадало.

„Много странен набор от информация“, коментира той находката. Авторът на публикацията също така предполага, че вещта е на предишния собственик на къщата.

„Този ​​човек изглежда много интересен. Жалко, че нямаме друга информация за него и живота му“, „Това е много интересен човек“, коментираха потребителите в интенет.

Някои от тях увериха, че редица символи и бележки са свързани с навигацията и решиха, че собственикът на тефтера е моряк. Други смятат, че собственикът може да е изобретател.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук