Следва чудесен период за въздушните знаци. Това заяви астрологът Мария Василева в ефира на "На кафе". 

По думите й от утре Венера влиза в знака Близнаци, а това означава много флиртове, любов и чудесни моменти най-вече за всички въздушни знаци - Близнаци, Водолей и Везни. 

Съдбовни промени преобръщат живота на 4 зодии през април

Василева заяви, че Венера ще е в този знак цели 5 месеца тази година. Положението за Риби, Стрелец и Дева обаче не се оказва никак розово. "Те трябва да внимават най-много".
 

"Свършва извънредното положение на 13 май и тогава ни удря ретроградния период на Венера. Той ще бъде от 13-и май до 25 юни", заяви астроложката. 

Зодиите, към които ще потекат реки от пари през пролетта

По думите й именно тогава може да се присетим за бивши гаджета. Може да ни застигнат и финансови проблеми. Важно е да сме много внимателни и да не правим необмислени инвестиции. "В никакъв случай не започвайте нова връзка през тези дни, когато Венера е ретроградна в Близнаци", съветва тя.

"Тази година е особена. От астрологична гледна точка имаме започване на един цикъл и приключване на друг между много планети", каза астроложката.

Астролози разкриха кои са късметлийските месеци за всички зодията

"Юпитер ще се срещне с Плутон и то три пъти тази година и това ще е знаково. За първи път това ще се случи на 3-4 април и може да стане нещо сериозно във финансово отношение", предрече Мария Василева.