Наскоро на българския пазар се появи смарт часовникът WatchE-BlockH, който се по дизайн и функционалност конкурира с 3 пъти по-скъпи модели. По-долу ще ви разкрием и защо...

Общо познат факт е, че известните търговски марки продават своите продукти на много по-високи цени от реалните. Причината за това е, че плащаме по-голямата част за самия бранд.

Производителите на по-слабо известните продукти като смарт часовника WatchE-BlockH са ориентирани към това да предоставят на потребителя колкото се може по-голяма функционалност и качество, на колкото се може по-ниска цена. Затова и не трябва да ни учудва фактът, че този смарт часовник, който по нищо не се различава от по-скъпите модели, се предлага на 3 пъти по-ниска цена.За какво всъщност ще говорим тук?

Подобно на по-скъпите модели смарт часовници и WatchE-BlockH е създаден от екип от топ професионалисти. Затова и хората все по-често се отказват от брандираните смарт часовници и избират по-изгодни варианти, предлагащи се на далеч по-приемливи цени.

Този смарт часовник е не просто вдъхновен от реномираните и по-скъпи марки – той има сходни технология и софтуер. Още на пръв поглед се откроява изключително елегантният му и тънък дизайн, придаващ му скъпарски вид.

Защо WatchE-BlockH е толкова популярен?

Това са 4 ключови, но не и единствени причини, за популярността на този смарт часовник:
  • Безупречен дизайн и страхотно усещане, когато го сложите на ръката си
  • Издръжлива батерия, траеща с дни, и то с едно зареждане
  • Топ LCD сензорен екран
  • Отчита качеството на съня
За по-голямата част от досегашните потребители това са най-важни причини, продиктували избора на именно този смарт часовник. Впрочем WatchE-BlockH разполага с още много функции, подобно на по-скъпите модели.Останалите характеристики на този смарт часовник на бъдещето?

Освен горепосочените характеристики WatchE-BlockH разполага и със следните:
• Той е като личен асистент на ръката ви
• Разполага с всички функции на смарт часовник
• Позволява ви да извършвате обаждания и да изпращате съобщения
• Отчита изминатите крачки
• Напомня ви да ходите
• Има вградена камера, която прави страхотни снимки и видеозаписи

Препоръки от доволни клиенти
"Ползвам го ежедневно, докато тренирам. Помага ми да определя оптималното време за тренировките. Освен това, екранът му е върхът и всички известия от телефона се виждат безпроблемно и директно на часовника." – Пламен

"Получих го като подарък, въодушевен съм как изглежда и колко е качествен. Разполага с множество функции и е точно като истински мобилен телефон." – АсенКаква сума трябва да отделите, за да купите WatchE-BlockH?

В мини анкетата, която проведохме, помолихме участниците да познаят точната цена на този смарт часовник. Отговорите варираха от 250 лева нагоре.
Страхотната новина е, че за да имате този смарт часовник, не се налага да отделяте сума, която ще разбалансира бюджета ви. Може да го закупите на много по-ниска цена и до 3 пъти по-евтино от някои брандирани модели със същото качество.

Този часовник с не толкова известно име се предлага на официалната му продажбена страница, а пощенските разходи по доставката му са изцяло БЕЗПЛАТНИ. Само за сравнение, някои часовници на реномирани брандове струват по 500 лева, а дори и повече.

Струва ли си да го купите?

Със сигурност! Ако функционалността и превъзходният дизайн са по-важни от марката, то именно WatchE-BlockH е смарт часовникът за вас.
Той е съвършено съотношение между цена и качество и оправдава всеки вложен лев. С оглед на безплатната доставка и сумата, която ще отделите, това е една наистина уникална покупка.

Преимуществата нямат край – имате възможност да го грабнете на още по-ниска цена!

Смарт часовникът WatchE-BlockH може да бъде ваш на 50% по-ниска цена от реалната. Всичко, което трябва да направите, за да го поръчате на по-ниска цена и с безплатна доставка, е да кликнете по-долу на линка, който ще ви препрати към официалната страница на смарт часовника:

Кликнете тук и грабнете WatchE-BlockH на 50% по-ниска цена!

ЗАБЕЛЕЖКА – Намалението е ограничено и важи до полунощ или до изчерпване на количествата. Затова побързайте и навреме поръчайте своя WatchE-BlockH – количествата се разпродават с невероятна скорост.