Нова мода! Бихте ли опитали сок от месо?!
Продуктът ще излезе на пазара през септември в Германия. Класен твърди, че вече е сключил съответни договори с производители в Люксембург, Белгия и Франция. „Наблюдаваме голям интерес. Подобно нещо не съществува“, каза месарят, който вече е дал заявка за международен патент на продукта си.
В момента той е създал напитка с три вкуса: „Стек“, „Бомбайско говеждо“ и „Кралска кокошка“. Напитката се прави, след като месото се вари заедно със зеленчуци, а след това се смачква с пюре до консистенция на какаото. След това течността се разфасова в бутилки и се стилизира.
Според 55-годишния изобретател така охладената напитка може да се съхранява цяла година. Той смята, че получената субстанция е удобна за армията и за хуманитарна помощ. Класен разработвал рецептата в продължение на три години заедно със сина си Филип и готвача Щефан Кимел. „Ще има много привърженици, но ще има и много противници, за които идеята да се пие месо ще е просто отвратителна“, сподели месарят.
Последвайте ни
0 Коментара: