7-годишно момче, който си играе с играчки и споделя впечатленията си за тях в YouTube, е спечелило от това 22 млн. долара само за 2018 година. Райън, който си има канал в платформата за видеосподеляне, е на първо място в класацията на „Форбс“ за Топ 10 на най-високоплатените ютюбъри.
 
Момчето, чието фамилно име и роден град в Щатите не се разкриват от съображения за сигурност, тази година скочи от осмото директно на първото място в класацията на „Форбс“.
 

Райън задмина 21-годишният актьор и влогър Джейк Пол, който тази година е изкарал почти колкото него.
 
Майката на момчето разказва, че самият Райън много обичал да гледа ревюта на играчки, особено за любимия му Томас Танка. По-късно той сам поискал да си има собствен канал.

 
„Един ден ме попита: „Как така аз не съм в YouTube, когато всички други деца са там?“. И ние просто решихме – да, можем да го направим“, споделя тя. „Тогава го заведохме в магазина да му купим първата играчка – мисля, че беше лего влак, и всичко започна от там“, добавя тя.
 

 
Най-популярното видео на Райън има умопомрачителните 934 812 718 гледания.


 
След първия канал Ryan ToysReview семейството му създало втори - Ryan's Family Review, в който близките му се надпреварват в различни предизвикателства. Повечето от зрителите на клиповете са деца на възраст от 3 до 7 години, предимно от САЩ, но също и Великобритания и Филипините.
 


 
Превод и редакция: БЛИЦ