Жена обяви плановете си да се омъжи за любовта на живота си - 40-тонен пътнически самолет Boeing 737-800. 

Мишел Кобке, на 30 години, от Берлин, твърди, че е имала "физическа" връзка със самолета през последните шест години. 

Тя казва, че е било "любов от пръв поглед", когато тя "срещнала" и летяла с нейния "скъп" на летището на Берлин през 2014 година. 

"737-800 е много атрактивен и секси", признавала е Мишел в миналото. По думите ѝ, "той не най-красиво построеният и е много атрактивен и елегантен въздушен съд". 

Жената признава още, че е силно впечатлена от крилата на самолета и неговите двигатели, но за съжаление след първата им среща тя е могла да го гледа само през прозореца.  

Затова жената е трябвало да се примири с негова малка реплика, която тя нарича "Съкровище", с която спи в леглото си през нощта. 

През септември миналата година обаче, тя най-накрая е успяла да се докопа до своя мъж, дори и да го целуне. 


Говорейки за прегръдката, Мишел каза: "Времето в хангара бе най-хубавият момент в живота ми. Докато бях с него, ние се радвахме много, целувахме се, аз го глезех". 

"Планирам да се преместя да живея в хангара някой ден. Най-голямата ми мечта е да бъда с моето съкровище, да живея с него", казва още жената. 

"Също искам да се омъжа за него в хангара и да прекарам нощта с него там. Няма да си слагам бяла рокля, ще съм облечена с черно сако и черни панталони", мечтае си жената. 

Няколко месеца по-късно Мишел разкри, че тя и машината планират да минат под венчилото по време на церемония в Холандия идната пролет. 

"Двойката" планира да сключи брак на 18 март. Някои приемат любовта на Мишел, но близките ѝ роднини са категорични, че не искат да се запознават със самолета. 

Превод и редакция: БЛИЦ