Американската актриса, супермодел и активистка в сферата на защитата на животните и околната среда Памела Андерсън се сблъска с вълна от недоволство по свой адрес в Мрежата по повод на нейни признания, че по време на изолацията за коронавирусната пандемия е натрупала няколко килограма в повече.


53-годишната пищна блондинка пусна своя снимка в Инстаграм с откровението, че заради карантината е качила излишно тегло и сега е засилила тренировките, за да се върне във форма.

 

В отговор на споделеното някои нейни фенове пишат, че така актрисата поощрява прекомерното слабеене и разрушава представите за естествена красота. Някои пък я нападат заради множеството пластични операции, на които се е подлагала. Те твърдят, че безкрайните намеси на естетичната хирургия са развалили външния й вид и я състаряват.

„Пами, какво си направила с лицето си? Изглежда ужасно! Защо знаменитостите не могат да минат без тия вмешателства?!“, коментират някои.

Заради множеството негативни отзиви Памела Андерсън по-късно премахна всички нелицеприятни за нея съобщения и ограничи възможността за по-нататъшни коментари в профила си.