24-годишният Андрей Титоренко от Русия изчезнал преди 3 месеца, след като отишъл да се срещне с баща си. Нито полиция, нито доброволци, нито екстрасенси успели да намерят следи от него.

Марина Титоренко отгледала сина си сама. Андрей никога не е виждал собствения си баща. Когато обаче пораснал, изведнъж поискал да го намери и го намерил чрез социалните мрежи. Те си кореспондирали дълго време и накрая се разбрали да се срещнат. В този фатален ден Андрей трябвало да види баща си за първи път.

Марина го разубеждавала, но младежът не я послушал и излязъл. След това майката не видяла повече сина си.

Както е нормално при подобни случаи, първият заподозрян за изчезването на младежа е баща му. Тази версия, обаче, отпаднала. Андрей е издирван от спасители, полиция, доброволци и дори лечители и шамани, но всичко безуспешно.

Тогава, напълно отчаяна, Марина помолила известния математик Сидик Афган за помощ в ефира на телевизионно предаване. 

Седик Афган е учил в Русия. Той успява да изведе мистериозна формула, благодарение на която вече може да изчислява бъдещето. Седик предрича края на СССР през 1989 г., заради което е изгонен от страната. По-късно прогнозата му се сбъдва. Днес той се нарича Нострадамус на XXI век. Седик Афган предсказа и пандемията от Covid-19 и атаката срещу небостъргач от 11 септември в САЩ.

Математикът установи, че Андрей е жив и просто не иска да бъде намерен. И обеща да намери сина на Марина след месец.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук