Лесно е да се признаят достойнствата на сутрешния секс. Започвате деня си с настроение, от високо, и наистина може да дадете всичко от себе си, с помощта на добър сън предишната нощ. Не само, че почти всеки е съгласен, че сутрешния секс е страхотен, но тези, които го практикуват изглежда установяват, че го правят по едно и също време, пише beu.bg.

Да, има определен ден и час от седмицата, в който се оказва, че най-много двойки намират малко сутрешна наслада, и това е открито по време на неотдавнашно проучване, проведено от базираната във Великобритания верига аптеки „Superdrug” във връзка с предстоящия Свети Валентин. След проучване на 2000 британски участници, е установено, че в  9 сутринта в неделя е любимото време на всички за секс.

Мисълта за един цял свободен ден в перспектива прави неделя сутринта още по-привлекателна, отколкото нощите през уикенда.

Не сме на работа + сутрешен секс + яйца по бенедиктински = най-добрият ден! Това е основната на математиката.

"Хората са спокойни и имат повече време в своите ръце ", казва секс експерта Аликс Фокс за Елит Дейли.


И това е интересно: Сутрешният секс зарежда с повече имунитет и интелект - четете на най-полезния здравен сайт zdrave.to
 

Тук е представено най-доброто време за секс, според анкетираните:

Неделя: 9 ч.,  Събота: 22:30, Събота: 23:30, Петък: 22:30 ,Събота: 10:30 ч ., Събота: 11:30 ч.,  Петък: 22:30, Събота: 23:15, Събота: 9:30 ч, неделя: 21:30

Най-слабо популярното време включва понеделник, вторник и сряда вечерта и през нощта, доказвайки, че идвайки си у дома от един дълъг работен ден не е толкова благоприятно време за дейности в спалнята. Вместо това, хората често пестят секс за борба с неделното униние.