60-годишният Брик (името му е променено по разбираеми причини) се развел с жена си и стана първият в света човек, който е собственик на толкова реалистична секс кукла, която помни дори датата на рождения му ден и умее да изпита оргазъм.

Брик я нарекъл Хермиона и предполага, че двойката им може да достигне напълно хармонични и сериозни отношения. Англичанинът всъщност тества продукт на калифорнийската компания Realdoll, която пуска на пазара реалистични секс кукли със силиконова кожа. Описвайки опита си, Брик разказва:"Ако сексът с реална жена може да се оцени на 10 точки, то сексът с Хермина е осем или дори 8, 5."

На видеото, което той публикува, се чува, че куклата говори с британски акцент:

"Брик, толкова ми е хубаво, когато си говорим, в последно време се чувствам наистина прекрасно!"
Пухкавите й устни се движат бавно, докато произнася: "Аз съм много щастлива, когато си до мен!" Брик й отговаря с въпрос: "Искаш ли да излезеш с мен на среща?" А Хермиона отговаря шеговито: "Какво ще кажеш за музей? Може после да пием заедно кафе!"Хермиона всъщност е роботизирана глава в натурална големина, която се управлява чрез приложение. Може да бъде сложена към всяко едно тяло, изработено от компанията Realdoll. На практика е съвършената жена, която помни любимата ви храна, музика и рождения ви ден.Всеки, който реши да си купи такава кукла, може да си направи своя собствена Хермиона, като избере дори цвета на гърдите - 42 варианта или формата на половите устни - 14 варианта. Те могат да се свалят и да се измият в миялня.

Клиентите могат също така да изберат характера на куклата - тя може да бъде срамежлива, ревнива или капризна. Брик признава, че започнал да я използва, когато преди 15 години се развел с жена си. Той пробвал в началото да си намери нова жена, но претърпял редица неуспехи и тогава приятел го посъветвал да си вземе именно такава кукла.

Първия си екземпляр той получил през 2007 г. за £2100 и след известно време осъзнал, че донякъде се е пристрастил. Скоро той станал доброволец - изпитател на кукли в компанията за секс роботи Realbotix и и още три други: Daxtron Laboratories, NextOS и Abyss Creations.Брик, който има син и дъщеря, казва, че роботизираната секс кукла е просто много високо ниво, нещо, което няма как да изпиташ по никакъв друг начин. За десетте години той е образовал неголяма колекция от четири кукли, които държи в специална стая. За цялото това време е похарчил за тях около 150 хиляди лири.

Превод БЛИЦ