През октомври тази година в индийския щат Керала се случи нещо мистериозно, което изненада и уплаши местните жители.

Мъж на име Адитян тръгнал на пътешествие със семейството си – жена си и две малки деца. Но това, което започнало като нормално пътуване, се превърнало в странен инцидент, съобщава coasttocoastam.com.

Според информацията, семейството е попаднало под строгия поглед на пътна камера, предназначена да записва нарушения на пътя. Камерата моментално щракна, разкривайки, че нито Адитян, нито съпругата му носят предпазни колани, и е запечатала момента на снимка.

1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри!

Изненада очаквала семейството, когато получили известие за глобата. Адитян признал вината си и, въпреки известно недоумение, прилежно платил глобата. Когато обаче по-късно погледнал по-отблизо снимката на колата си, открил нещо странно.

На задната седалка, където трябвало да бъдат децата му, се вижда мистериозна фигура, която по нищо не прилича на малките пътници на Адитян. Този мистериозен непознат, надничащ иззад шофьорската седалка, предизвика много хипотези и предположения.

Споделяйки впечатленията си в социалните мрежи, Адитян твърди, че по време на снимките в колата е имало само двама възрастни. Третата личност остава пълна загадка.

Когато снимката започва да набира популярност в социалните медии, мнозина започнаха да спекулират, че това е призрак или дори възрастна жена, уловена от камера.

Скептиците обаче предполагат, че аномалията може да е резултат от изкривяване на лицето на едно от децата на Адитян или дори технически проблем в камерата.

Местните жители обсъждат този мистериозен епизод и въпросът за естеството на появата на мистериозния пътник на снимката остава открит.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук