Никол е 28-годишна жена от Великобритания, която в продължение на седем години служи в редиците на британската армия. Признава обаче, че през това време не се е чувствала щастлива.

Тогава приятелят ѝ Бен, с когото се запознават в Tinder, я насърчава да изостави армията и да се захване с нещо, което ще ѝ носи по-голямо удовлетворение. Така след известно време Никол се записва на шофьорски курсове... за камион. И успява да си изкара книжка.

Тръпката е навсякъде с efbet.com

Самата тя признава в интервю, че не е толкова лесен този бранш, доминиран почти изцяло от мъже.

Като ме видят зад волана, веднага започват да ме снимат или да правят клипчета без моето разрешение. Казвали са ми доста пъти, че това, което върша, е мъжка работа, споделя още Никол и окуражава и други жени да се занимават с това, което мечтаят, и да не обръщат внимание на предразсъдъците на обществото.

Заради популярността си Никол си прави профил и в платформата за възрастни OnlyFans, където се радва на дори още по-голямо внимание. Но е категорична, че няма да изостави карането на камиони, защото по думите ѝ се чувства изключително "освободена" зад волана.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук