Рекламен видеоклип на имот в Сидни си спечели както похвали, така и подигравки в социалните мрежи. Две минутното видео е описано като „толкова удивително ужасяващо, че граничи с изкуството“, пише „Гардиън“.

С рекламата се предлага къща с четири спални. На това своеобразно кинематографично произведение е показана двойка, която танцува през имота, прекосявайки го попада на кухненския плот и дори има кадри, на които плуват в басейна, а след това се настаняват в леглото. Всичко това се случва на фона на танцова музика, съобщава bTV.

В Twitter клипът е описан като ненужно сексуален, невероятно забавен и „най-истинското видео на агента за недвижими имоти, което някога сте виждали“. 

Фирмата за недвижими имоти официално се извини за разпространеното видео и го премахна от социалните мрежи. Агентът, поръчал рекламата, обясни че е бил доволен от вниманието към клипа. „Просто исках нещо по-различно и това наистина работи. Поръчах подобна реклама за една друга къща и тя беше продадена за рекорда сума - 3 205 000 долара”, заяви той.

По думите на агента той работи в този бранш от 12 години и за реклами винаги наема актьори и танцьори. Двойката във видеоклипа за имота в Сидни няма нищо общо с истинската двойка от сватбените снимки в къщата, стана ясно в последствие.