Уралският уфолог и виртуален археолог Валентин Дегтарьов направи ново сензационно откритие в Антарктида - неговото любимо място за изследвания. С помощта на спътникови снимки той намери легендарния вход в подземния свят, в който, вероятни, навремето е избягал Хитлер и неговото обркъжение след падането на Третия райх. Това пише Езотеир.

Антарктида не случайно сериозно е вълнувала нацистките лидери и техните подчинени - германски учени, езотеризи, мистици. Работата е там, че това не просто е ничия земя, както са смятали някои изследователи на дейността на тайните мисии на Третия райх, но и вероятно място за вход в подземния свят, ако се допусне, че такъв съществува. 

А това съвсем не е трудно, защото в легендите на буквално всички народи по света има знания за тайнствен подземен свят, по-голям от нашия земен. Освен това, всичките сакрални центрове, като Агарти и Шамбала, според твърденията на духовните лидери, се намират под земята. Някои учени дори доста аргументирано доказват в момента, че Земята е куха и в нея напълно може да се е формирал такъв свят, както и нашия, и такава цивилизация, която, за разлика от нашата, не води постоянна борба с природните и космически стихии, по-спокойна, а тоест и по древна, мъдра и могъща.   

 

Входът в този подземен свят е бил търсен от мнозина, не само от Хитлер, но се смята, че лидерът на Третия райх по някакво чудо е успял все пак да го намери в Антарктида. 

Преди няколко години из интернет се развъртя сензационна новина от американския виртуален археолог Джоузеф Скипър, който твърдеше, че на спътникови снимки е намерил антарктическия вход към подземното царство. За съжаление, тази находка и до момента не е потвърдена или оборена. 

Но ето и нова находка, нов вход в подземния свят - сега от руския изследовател от Урал: 

Това не може да е кратер на вулкан, казва Валентин. Обърнете внимание: повърхността на вътрешната част на откритото от мен планинско образувание е мното стръмна, но няма застинала лава. Ето ги координатите на входа -64.922761°,-59.681511°, вижте сами и си правете изводите. Ако дори имате и най-малкия шанс, отидете там, за да изследвате ... 

За съжаление, този шанс е почти равен на нула. Авантюристите в света са много, талантливите учени също, но световни лидери, като Хитлер, които биха повярвали в кухата Земя и биха се опитали да намерят входа в подземния свят, на практика няма.  Превод и редакция: БЛИЦ