Пакистанецът Ахмед Хан стана известен по целия свят със способността си почти да си изважда очите от очните ябълки и да се опулва по ужасяващ начин. Момчето смята с таланта си да влезе в Книгата на рекордите на Гинес, шише в. "Дейли Мейл".

Юношата от град Лахор признава, че е открил своя талант докато гледал анимацията "Том и Джери". В един от епизодите очите на котето Том изскачат извън орбитите след удар по гърба. 16-годишния Ган пробва да повтори трика: той си натиснал клепачите и очите му буквално изскочили. "Първоначално си помислих, че си увредих очите, но след това разбрах, че не съм им нанесъл никакви травми", обяснява той.  

Видеото, в което Хан си опулва очите, стана хит в мрежата. Той няколко пъти вече е канен в телевизионни предавания, където го наричат най-опуленото момче в света. По думите на Хан, него вече го разпознават на улицата и често го молят за селфи. Но има и такива, които се плашат от неговите способности. Хан признава, че той често е заобикалян от свои съученици и връстници. 

Младият пакистанец не възнамерява да ходи на очен лекар: "Господ ми е дал тази способност, затова съм убеден, че той ще се погрижи за моите очи".

В плановете на младежа влиза счупването на рекорда на Гинес за опулване на очи, който в момента е държан от Ким Гудман.  

Превод и редакция: БЛИЦ