По доста драматичен начин започна днешният сутрешен блок на Българската национална телевизия (БНТ). Първоначално всичко стартира с добро настроение и водещите коментираха интересни случки от страната.

Но когато попаднаха на кадри от София, които показаха как тревна площ е превърната в паркинг тъй като върху нея редовно спират автомобили, водещият Симеон Иванов призова повечето софиянци да оставят колите си на паркинги и да използват градския транспорт.

Симеон Иванов

Редом с това той отправи апел и повече хора да използват велосипеди. Именно тук той се обърна към красивата си колежка Христина Христова и я попита кара ли колело.

Симеон Иванов и Христина Христова

Отговорът й бе изненадващ: „Отваряш много болна тема!“.

Христова призна, че се е учила, но не може и не обича – притеснява се и не иска на всеки завой да слиза, за да избута колелото.

Отвори моята травма от детството!“ – призна с нескрито притеснение Христова, която поясни, че сега синът й се опитва да я научи, но безрезултатно и поясни: „Нещата се обърнаха. Аз го учех, а сега той мен, но…“.

Христина Христова

Колегата й продължи да рови в раната, а тя леко изнервено обясни: „Карах, паднах и това нанесе огромна травма! Не обичам да падам, остана ми белег“.

Веднага след това водещата набързо смени темата, тъй като видимо не й стана приятно да се сеща за изживяното.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук