Шокиращо видео циркулира в мрежата. Мъж реши да се съблече чисто гол и да поплува в аквариум с акула и това е заснето от камера. На кадрите се вижда как смелчагата се потапя във водата, а акулата минава под него. "Боже, Господи", казва някой зад камерата.

 Друг клип показва как голият мъж излиза от аквариума. За щастие, тигровата акула не обръща внимание на неканения гост отгоре ѝ. Странният инцидент се е случил в Аквариума на Рипли в Торонто миналия петък. 


Ерин Аклан се е намирал в туристическата атракция, когато е чул "голямо пляскане". "Мъжът изглеждаше напълно спокоен, а навсякъде около него имаше акули. Той беше чисто гол и се смееше. Не знак какво би накарало някой да направи нещо такова. Това е тотално откачено. Мислих, че ще видя как той умира", каза той пред CBC Toronto. 

В изявление от Аквариума на Рипли заявиха: "След като си е купил билет, мъжът незабавно се е съблякъл и е прескочил бариерата за безопасност, влизайки в аквариума. Полицията е била уведомена за случая, докато персоналът се е опитал да извади лицето от аквариума. Лицето след това е успяло да избяга. Аквариумът на Рипли сътрудничи с властите. На полицията са предоставени всичките записи от инцидента". 

Превод и редакция: БЛИЦ