Темата с пътищата и дупките е "болна" за шофьорите в България.  Често хлътванията по асфалтовите настилки растат с години, а някои от тях вземат и "жертви"- спукани гуми, изкривени джанти, трошат части по ходовата част на колите, пише Глас нюз бг.

И докато запълнените дупки и новоасфалтираните пътища се посрещат от водачите с облекчение, не такива чувства предизвика една асфалтова кръпка, появила се в софийския кв. "Люлин".

Жена споделя снимка, на която се вижда, малко парче настилка, което изглежда положено наскоро. Около него обаче състоянието на пътеката далеч не е "розово".

Граждани предполагат, че някой е решил да оползотвори остатъците от асфалтиране като направи добро, но въпреки това ситуацията предизвиква вълна от шеги в мрежата.

Вижте част от мненията на столичани:

"Екстра! В цяла Европа асфалтират така", шегува се Тодор Н.

"Колко е дебел асфалта?", чуди се Емил Н., визирайки актуалната тема с дебелината на настилката на Северната тангента в столицата.

"Стига бе хора... Ясно е, че е останало асфалт и са решили да запълнят някоя дупка... то се вижда, че това е някаква козя пътечка, определено не ми прилича на "улица"!," смята К. Велинов.

"Страхотна арт изработена настилка", иронизира столичанка.

 "Люлин" наистина имаше нужда от това", заключава Соня М.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук