Една от най-коментираните родни миски Антония Петрова и любимият й Ивайло Батинков са вдигнали втора сватба през уикенда. Влюбените са се врекли пред 300 души, но тайно от медиите, предава "Телеграф".

За предстоящата сватба загатна преди седмица дизайнерката София Борисова, която в свое интервю разкри, че прави рокля за втората сватба на миската. Запознати разкриха, че Петрова е била в чисто бяла рокля тип „принцеса”. Одеждата на булката е била семпла, но ефектна. Интерес предизвика фактът, че Антония е заложила на стилна рокля, без нито един камък по нея.

Церемонията се е състояла под формата на масонски ритуал. Това е ритуал, който за пръв път се прави у нас през 2011 г. и е самобитен български. При него всички мъже са облечени в черни костюми, с масонски атрибути и бели ръкавици. Особено важно при такъв тип ритуал е специфичното ръкопляскане. Именно заради специфичния ритуал Антония е предпочела този път да скрие от медиите събитието и да празнува само с близки хора. Първата сватба на миската и Ивайло беше през лятото в Гърция. Още тогава тя сподели, че ще има още церемонии. Влюбените се радват и на първородния си наследник Благовест малко след Нова година.