Сексът е онази вълшебна подправка, която ни кара да усещаме, че живеем, смятат мнозина.

Е, има някои фактори, които могат да направят подвизите в спалнята доста по-приятни. А когато зодиите говорят, тогава и сексолозите мълчат. Просто защото на някои двойки зодии, нещата им се получават по-добре от на други.

Кои са двойките зодии, които правят най-страстния секс? 

Жените от тези 4 зодии са като нежни цветя и се нуждаят от огромни грижи

Овен и Стрелец

Какво друго можем да очакваме, когато под завивките са два огнени знака? Още огън, разбира се! Стрелецът обича да експериментира, а Овенът е страстен и безстрашен. При тях има много пози, много играчки, а всичко може да продължи с часове, като всеки миг да е вълнуващ.

Фразата, която най-добре описва всяка зодия
 
Лъв и Стрелец

Още огнени комбинации! Това означава само едно - много фойерверки в спалнята. Стрелецът обича да открива нови усещания, а когато към ситуацията добавим и представител на зодия Лъв, става наистина опасно! Тази двойка се разбира емоционално, ментално, а телата им просто следват това разбирателство.

Датата ви на раждане разкрива неподозирани неща за вас - по-точна е и от хороскоп!
 
Водолей и Овен

Водолеите не се вписват в никакви категории. Те обичат да фантазират, да мечтаят. Същевременно Овните имат достатъчно енергия и въображение, за да стигнат до следващо ниво в спалнята. Двете зодии се разбират прекрасно и правят страхотен секс.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Близнаци и Везни

Близнаците знаят какво правят и могат да кажат точните думи, с които да постигнат желаното от тях. Това е двойка, която ще си играе на различни неща в спалнята. Везните имат наистина много мечти в леглото, а Близнаците знаят как да ги накарат да изплюят камъчето.

Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!
 
Скорпион и Риби

Любовта между двете зодии е истинска стихия. Рибите винаги са искали да опознаят разни "по-тъмни" изживявания в спалнята, а Скорпионите ще им ги дадат и без да си ги поискат.