Председателят на Народното събрание Цецка Цачева е подходяща за президент. Премиерът Бойко Борисов правилно е преценил, като й е предложил да бъде издигната като кандидат на ГЕРБ за държавен глава. Има голям шанс тя да стане първата жена президент в България, прогнозира Ивелина Пенчева.
Влиянието на транзитния Юпитер към нейната Луна е довело до получаване на перспективното предложение, обясни още тя. „Опозицията на Уран към Юпитер помрачава малко добрите влияния. Възможно е да завалят компромати срещу нея. „Възможен е продължителен прогрес в професионалните дела и кариерата й, повишаване на рейтинга. За нея е време за успешни промени, успех благодарение за нейното старание и настойчивост. Има всички шансове да заеме тази длъжност.

Не зная в неделя в колко часа ГЕРБ обявиха кандидатурата й. Ако е било преди 08:45 часа добре, но ако е след това, то Луната през целия ден се движеше на празен ход, така че ще има прът в колелетата. Почти е сигурно, че ще има балотаж“, добавя Ивелина Пенчева. „Слънцето на Цецка Цачева е в Близнаци и предполагам, че има асцендент в Дева, които се управляват от Меркурий - планетата на интелекта.

Неминуемо е интелигентна личност, има бърз ум и всеобхватно любопитство“, обяснява астрологът. Според нея, ако Цачева успее да се самоконтролира, може да постигне всичко. „Способна е да се занимава с множество дела. Допада й говоренето пред публика. Луната й е в знак Лъв. Такива хора искат да са в центъра на вниманието, нуждаят се от признание. Много са амбициозни. Положителните й черти са ентусиазъм, отговорност, всеотдайност, доброта и щедрост. Има склонност да се налага над останалите.

Меркурий пък е в Телец, а това означава, че мисълта й е насочена към практичното, материалното и финансово изгодното. Има нюх към бизнеса“, пише Пенчева. Според нея, Цачева е амбициозна, отговорна и изпълнена с желание за работа като отличничка. „Най-лесно контактува с въздушните знаци. Земните хора я привличат, но връзките са трудни с тях, защото ограничават нейния дух. Водните не са подходящи, макар, че са силно емоционални, защото могат да залеят нейния огън и да го потушат“, обяснява Ивелина Пенчева. Това мъжко момиче става за президент, коментира тя.