Аржентинска чиновничка бе уволнена, след като публикува свои еротични клипове. Сексапилната мацка твърди, че заплатата й била малка и по този начин искала да увеличи месечното си възнаграждение. 

28-годишната Соня Пелицари, която е била служител в община Ла Плата, твърди, че заплатата й не била достатъчно висока, затова се принудила да продава онлайн снимки, а по-късно - и еротични клипове.Соня Пелицари твърди, че никога не е крила факта, че се е снима в еротични фотографии и видеоклипове, които продава онлайн. Тя е била уволнена от общината, след като единият от клиповете й става "вирусен" и започва да се разпространява из цялата мрежа от десетки потребители.

28-годишната чиновничка разкрива, че е използвала парите от втората си работа, за да изплати таксите си в университета, където следвала образование. Соня започна да работи за местната община, която е в аржентинската провинция Буенос Айрес, през 2011 г. През 2017 година започва да се занимава с моделство и еротични клипове. 

Тя отхвърля твърденията, че е проститутка, твърдейки, че всички мъже, с които е имала секс на  видеоклиповете, били професионалисти като нея и приемали всичко като работа. "Не мога да кажа колко печеля с видеоклиповете, но не е никак малко. Използвам парите за университета, плащане на наема и други неща".
Соня признава, че видеоклиповете й включвали секс сцени, но и настоява, че общината нямала право да я уволни. „Не се притеснявам от видеоклиповете, моето семейство знае за това, което правя от самото начало, знаят го и колегите ми и не виждам защо след толкова време изведнъж снимките стават проблем", недоволства младата жена. Самите шефове на Соня отричат, че уволнението е предизвикано от скандалните клипове. Те твърдят пред местните медии, че работата на Соня започнала много да куца покрай страничните й занимания. 

Превод БЛИЦ