Актрисата Лидия Федосеева - Шукшина, която на 80 години сключи седми брак, призна, че се съмнява в правилността на решението си. 

Причината за нейната неувереност се оказа фактът, че бракът й с известния музикален продуцент Бари Алибасов бил съвсем неочакван за нея.

"Дори не успях да помисля както трябва", споделя вдовицата на великия Василий Шукшин.

По думите на актрисата тя отишла в обредния дом на сватбана на свои приятелки, които я поканили за кума. Там внезапно се появил Бари Алибасов, който пък бил подготвен да й направи изненада. Направил й предложение и щом се съгласила, веднага извадил брачните халки.

Гала показа СНИМКА, която издаде какви големи съмнения я гризат за връзката й със Стефан

"Помислих, че след като така и така сме там като кумове, защо да не сключим и ние брак", спомня си музикантът.

Връзката му с Людмила е изключително скандална. След сватбата му бившата съпруга на Алибасов твърди, че двамата с нея всъщност не били разведени. Музикалният продуцент обаче показа брачното свидетелство, докато даваше телевизионно интервю.
Федосеева - Шукшина отхвърли и твърденията, че новият й мъж се е оженил за нея по сметка. Тя напомни, че "е дарила всичко" и "няма нищо".

Актрисата и основателят на прочутата група "Иванушки интернешънъл" сключиха брак на 20 ноември в Москва. Връзката им, обаче, се точи от няколко години. И двамата са рекордьори в браковете - той има пет, а Лидия - шест./БЛИЦ