Глория никога няма да забрави предложението за брак, което е получила. Както БЛИЦ писа, уличен бой с бухалки в Пловдив всъщност се оказа романтична проява. 

Нестандартният подход измислил младеж от Враца, за да поиска ръката на любимата си от Монтана на публично място пред очите на десетки свидетели, съобщава Булнюз.

Част от хората на улицата обаче останали изумени от вида на младежите с бухалките и вместо да се радват на влюбените, се обадили в полицията.
Посред бял ден на оживен булевард в Пловдив черен автомобил засякъл друга кола. От единия излезли две яки момчета с бухалки, от другия – младеж, който започва да се разправя с тях.

Младежът пътувал с любимата си, а момичето изтръпнало от ужас от кавгата, но в момента, в който слязла от колата я очаквала изненада, която тя ще помни цял живот.

„В шок се придвижих към багажника и тогава той се отвори и полетяха балоните. Разкри се цялата изненада. Той падна на колене”, разказва Глория Генова.

Приятната изненада получава на рождения си ден. А сцената, наподобяваща холивудски екшън, любимият й с трепети подготвял цял месец.  За да разчупи стереотипа в предложенията за брак, му помогнали и приятелите

Уличният екшън с бухалките изумил хората на улицата и те започнали да звънят на 112.

Любовта между Глория и Оливер пламнала преди 4-години. Тя е от Монтана, а той е от Враца. За първи път се срещнали в Кипър. Той работил там като барман, а тя – като рецепционистка в хотел през лятото. Животът обаче ги отвежда в Пловдив, където Глория завършва висшето си образование.

Оливер, който сега работи като продавач в магазин за фаянсови плочки, се оказа незавършил актьор. Следвал е две години в НАТФИЗ и дори е участвал във френски филм.

А за тяхната любов като на кино, започнала с екшън сцени от холивудски филм, вече говорят доста в социалните мрежи.