Във всеки един град по света може да грешите. Но има някои градове, които сякаш крещят името на греха. Банкок – похот, Ню Йорк – алчност и т.н.

Вижте една любопитна класация на 7-те градове, в които грехът е на почит:

Похот – Банкок

Тайланд е столица на световния секс туризъм. Тук млади момичета (и момчета) се продават по улиците със знанието и дори одобрението на семействата им.

Чревоугодничество – Мемфис, САЩ

Мемфис е градът в САЩ с най-много хора с наднормено тегло. 65% от населението е затлъстяло.И тук, както и в останалата част от страната, хората консумират огромни количества бъргъри, млечни шейкове, пържени картофи.

Алчност – Ню Йорк, САЩ

Гордън Геко от филма Уолстрийт казва, че алчността е нещо хубаво. В Библията пише друго, пише Profit.bg.

Ню Йорк, и по-специално Манхатън, са синоним на жаждата за печалба. Тук всеки отива на работа рано сутрин с мисълта да изкарва пари, за да си купи лъскав смартфон, хубава кола, мезонет с гледка от 52-ия етаж в елитните сгради около Сентрал Парк.

Любовта към парите е основното, което движи Ню Йорк.

Леност – Бора Бора

Тук туристите идват, за да лежат по цял ден на плажа или на хамака до басейна в частната си вила. Действително, няма какво друго да се прави. 

Персоналът в луксозните хотели ви носи храна и изпълнява всякакви други прищявки. Бора Бора е идеалното място за леност.

Гняв – Каракас, Венецуела

Каракас, Венецуела, е градът с най-много убийства в света. През 2014 година там са станали 3 797 убийства.

Други градове с висока престъпност са Кейп Таун, Южна Африка, Форталеца, Бразилия, Сан Педро Сула, Хондурас и др. В класацията не са включени военни зони.

Завист – Монте Карло

Няма как да се разходите из красивия Монте Крало и поне за малко да не усетите завист.

Красиви хора пристигат тук с яхти, возят се в скъпи коли, носят дизайнерски дрехи и обядват в луксозни ресторанти, където плащат астрономически сметки.

Гордост – Маями, САЩ

Наричат Маями „световна столица на суетата“.

Разходете се по Оушън Драйв и ще видите най-голямата концентрация на салони за красота в света.

Много се говори за това, че хората в САЩ са дебели. Не и в Маями.

Тук сякаш всички ходят на фитнес и със сигурност на фризьор, козметик, маникюрист, а след това показват с гордост телата и скъпите си тоалети в световно известните нощни клубове на града.