Коледният крипто маратон може да се превърне в една от най-добрите новини за криптовалутите, особено на фона на трудната 2022 година, дългият мечи пазар, фалитът на FTX и още куп други фактори, които повлияха негативно на крипто пазара.

По презумция, декември месец се счита за най-голямата възможност пред крипто инвеститорите да започнат своите планове за следващата година, като закупят активи. Но 2022 година е всичко друго, но не и “типичната година” за крипто света, като над $2.2 милиарда бяха изтрити от пазарната капитализация на крипто само в рамките на половин година.

Но защо криптовалутите могат да изригнат точно по Коледа, ще отговорим в тази статия, както и ще представим две от най-добрите възможности да спечелите в последния месец на тази иначе тежка за крипто година.

Какво дава криле на криптовалутите и защо могат да скочат в края на годината?

Криптовалутите успяват да постигнат голям напредък спрямо това, което те успяха да генерират през миналия месец, който беше голяма изненада. Но защо можем да очакваме силен край на годината за блокчейните?

Традициите на крипто пазара

По правило крипто пазарите са много силни в края на годината, когато интересът се повишава, а и обичайното това е периодът в годината, когато платформите обявяват ъпдейтите си. Обикновено това се случва през ноември, но заради проблемите с FTX силният край беше отложен за декември.

Краят на фискалната година

Много инвеститори закупуват криптовалути в края на годината, защото наближава края на финансовата година, а криптовалутите могат да бъдат добър начин да се намалят чистите печалби, като се инвестира в нов вид активи. Макар и да има други инвестиционни активи, криптовалутите са предпочитан ход, особено за рисковите инвеститори.

“Голямото прочистване” след краха на FTX

Крахът на FTX се оказа много негативно на крипто пазарите, защото заличи много сметки. И макар тази новина да изглежда много негативна, то тя не е задължително такава. Една част от кредиторите на крипто борсата са крипто китове, които са известни с това, че могат да играят срещу пазара и да го манипулират. 

След това голямо прочистване, крипто пазарите ще могат отново да привлекат инвеститорите, които са оптимистично настроени към криптовалутите, и да изгонят “големите риби”.

Но кои са най-печелившите криптовалути? Нека видим.

Най-печелившите криптовалути на пазара към момента

Има хиляди криптовалути в момента и е доста трудно да изберете кои са най-добрите за търговия. Биткойн и Етериум са най-известните имена, а към тях се присъединява и Dogecoin, след като Илон Мъск прави солидна реклама с изказванията си. Но ако искате да генерирате добри печалби, то може би е редно да се фокусирате в криптовалутите в предпродажби, и по-специално - Dash 2 Trade и Calvaria.

D2T

Dash 2 Trade е най-успешната криптовалута за инвестиция в този момент. Проектът събра над $8.9 милиона инвестиции в рамките на няколко седмици, а цената за токен е $0.0533.


Платформата на Dash 2 Trade предоставя най-различни функции за потребителите - като крипто анализи, сигнали, удобен интерфейс, с който можете да се ориентирате “в обстановката” и, разбира се, черешката на тортата - патентованата технология за тестване на криптовалути в предпродажби.

Тази технология е базирана на алгоритъм, който е задвижван с изкуствен интелект, а освен това трейдъри от Dash 2 Trade също ще дават оценки, за да се получи възможно най-добрата комбинация.

Това ще направи дори най-обикновените трейдъри експерти в индустрия, в която мнозина не могат да се реализират без помощта на платформата.

 

За разлика от много блокчейни, Dash 2 Trade има опитен екип, който вече е успял да направи успешен проект - а именно Learn 2 Trade, който разполага с над 40,000 членове и 4 звезди в платформата за рецензии TrustPilot.

Calvaria

Calvaria: Duels of Eternity е нова крипто игра, която предлага уникално изживяване за геймърите. Както Dash 2 Trade, така и Calvaria ще прекрати предварителните си продажби по-рано от плануваното заради огромния интерес от крипто геймърите. 

Тя ще се предлага в безплатна версия, може да се играе на мобилни устройства, а най-доброто, естествено, ще бъде опцията “играй, за да спечелиш”, където участниците ще могат да се състезават със своите NFT бойни карти.

Ранните инвеститори на RIA токена могат да генерират страхотни печалби от 225%, когато приключат предварителните продажби, но дори да се присъедините сега, ще можете да очаквате много положителен тренд, когато криптовалутата се листне на централизираните крипто борси, като има обещани листинги на Kucoin, Gate.io & XT.com.

В момента са събрани над $2.2 милиона, а стойността на RIA e $0.032 към този момент. Очаква се тази цена да скочи още в самото начало на проекта, като екипът е подготвен за това и пренасочи 150 милиона токени от предпродажбите към екосистемата на играта, за да може да отговори на очакванията.

Заключение

Крипто пазарите бяха сериозно ударени през 2022 година, като над $2.2 милиарда пазарна капитализация бяха “изтрити”. Фалитът на FTX също събори криптовалутите, които тъкмо се бяха събудили от дългия “зимен сън”. За щастие, започва да се усеща бичи пазар, който може да помогне на криптовалутите да изплуват, а две от тях се превръщат в цял хит в индустрията - Dash 2 Trade и Calvaria.

Често задавани въпроси

Ще има ли силен край на годината за крипто?

Има много причини да смятаме, че краят на 2022 година ще се окаже прекрасен Коледен подарък за крипто инвеститорите. След краха на FTX се очаква да има нов скок на криптовалутите, които могат да генерират нова инерция. Освен това много перспективни крипто проекти излизат скоро на пазара, което прави събитията още по-интригуващи.

 

Има много причини да смятаме, че краят на 2022 година ще се окаже прекрасен Коледен подарък за крипто инвеститорите. След краха на FTX се очаква да има нов скок на криптовалутите, които могат да генерират нова инерция. Освен това много перспективни крипто проекти излизат скоро на пазара, което прави събитията още по-интригуващи.

Кои са най-потенциалните криптовалути за инвестиция сега?

Най-добрите криптовалути за инвестиция в момента са Dash 2 Trade и Calvaria. И двете се намират в последния етап на предварителните продажби, което означава, че скоро ще видим борсови листинги. Техните цени са ниски, концепциите страхотни, а огромната база от последователи дава голям шанс за печалба в близките месеци.