Учените продължават да разгадават четиристишията на Нострадамус, опитвайки се да погледнат в бъдещето, което пророкът виждал с лекота. За съжаление, той много мистично е записвал бъдещето върху хартия, пише esoreiter.ru.
Така, според „сенчестите“ му записки, 2018 година няма да зарадва нашия свят с нищо, напротив, ще донесе само болки и страдание. През идната година, както пише в разшифрованите четиристишия, на бял свят ще се появи едно много грозно дете, неговото раждане по някакъв начин ще доведе до милиони жертви.

Например, ще избухне война между евреите, затова в този конфликт ще се намесят и другите страни. Има голяма вероятност, че при това една от арабските страни ще използва химическо оръжие, което е способно да унищожи по-голямата част от човечеството.

Вероятно, затова и майката природа ще започне да отмъщава на хората заради безумното им поведение спрямо планетата.

След това в Сибир ще избухнат невиждани пожари, Западна Европа ще бъде залята от порои и наводнения, сравними с големия потоп. В резултат част от Великобритания ще отиде под вода, а Европа като цяло ще опустее. Едва след редица години континентът отново ще бъде заселен от хората.
Картината, както се вижда, нарисувана от Нострадамус, въобще не е радостна.

Превод и редакция: БЛИЦ