Местната Коалиция „За Родно Дряново“ регистрира кандидатите за общински съветници в ОИК.

С решение № 64-МИ / 25.09.2023 на ОИК-Дряново ОТНОСНО: Регистрация на кандидатска листа по предложение на местна коалиция „ЛЕВИЦАТА!“, (ПП „ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ“, ПП „БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ“, КП „БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ“, ПП „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“), за участие в изборите за общински съветници в община Дряново на 29.10.2023 г. местната коалиция „За Родно Дряново“ регистрира кандидатите за общински съветници в ОИК.

„Това бе много важен ден за развитието на Дряново, през следващите 4-ри години! Заедно с Д-р Иван Събев, преподавател в Техническия Университет в Габрово, общински съветник в мандат 2019-2023 година и председател на комисията “ФИПКОП” при ОбС-Дряново, регистрирахме и вписахме в ОИК-Дряново листата на кандидатите за общински съветници за мандат 2023-2027 на Местната коалиция “За Родно Дряново”, обяви Тодор Георгиев, председател на коалицията и досегашен председател на местния парламент.

Той обяви, че коалицията се представлява от КОАЛИЦИЯ „ЛЕВИЦАТА!“, ПП „ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА-БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ”, ПП „БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ”, КП „БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ” и ПП „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”.

„Каузата “За Родно Дряново” е подкрепена от изключително чисти, честни, отговорни, интелигентни, начетени, успели, най-вече Човеци, доказали се в своята професия, винаги загрижени за дряновци, трудолюбиви хора, личности с висок морал!

Нашата листа е съчетание между мъдростта и житейския опит, между силната енергията, ентусиазма и идеите на младите хора“, категоричен е Тодор Георгиев, известен още като DJ Teddy Georgo.

Пълният състав на листата:

Тодор Георгиев,

д-р Иван Събев,

Ивайло Лисичков,

д-р Снежана Досева,

Румяна Петричева,

Йорданка Иванова,

Нели Алексиева,

Йоан Асенов,

Венета Драгостинова,

Михаела Маринчева,

Цветомил Стефанов,

Борислав Павлов,

д-р Владимир Ванев.

„Ние от Гражданско движение „За Родно Дряново“ ще водим позитивна кампания и пожелаваме успех в местните избори на всички листи, кандидати за общински съветници и кандидати за кметове в Община Дряново! „Нека доброто победи и Господ да помага и пази Дряново“, заяви още водачът на листата Тодор Георгиев /DJ Teddy Georgo/.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук