Див среднощен екшън се разигра на централен булевард в Пловдив, пише "Марица". 

Минути преди 03.00 часа в събота шофьор на кола, движеща се по бул. "Цар Борис Трети Обединител", засякла друга. В първата пътувало семейство, а във втората - 19-годишен младеж с гаджето си. След засичането и двете возила заковали спирачки и станало страшно. 

Двойката, мъж на 40 и жена на 39 години, както и младият шофьор и приятелката му слезли. Започнали да си разменят цветущи обиди, псувни и закани. Напрежението ескалирало за секунди и започнал бой. Младежът посегнал на 40-годишния шофьор, съпругата му пък удряла яростно опонента на любимия си. И тримата си разменяли удари по лицето. Имало както мъжки, така и женски бой.

"Майката ще ти разплача! Искаш да те ритам като футболна топка на Световно ли?“" се чувало от едната страна. "Инвалиди ще ви оставя!“, не останала длъжна и другата страна в конфликта. 

Бил подаден сигнал в полицията. Дошлите на място униформени обаче също били посрещнати с псувни и закани. Агресивно отношение имало и към шофьори, които спрели, за да видят какво се случва и ако има нужда да помогнат. 

В крайна сметка побойниците били задържани и отведени в близкото районно полицейско управление. Съставени са им актове по Указа за борба с дребното хулиганство. С решение на Районния съд в града под тепетата всеки от тях ще трябва да заплати глоба в размер на 150 лева.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук