Съвсем нормално е да искаме повече за парите си и за щастие конкуренцията на пазара на смартфони винаги работи в полза на потребителя. Марките се борят за повече продажби не само във високия клас, където покупката е и въпрос на имидж, но и в по-долните ценови сегменти.

Това, че един модел е по-евтин, не означава непременно, че той е компромисен или некачествен. Honor доказват това с модела си 90, който беше представен неотдавна. Марката е позната на нашия пазар с качествените си устройства, предлагащи отлични възможности за цената си и почитателите ѝ с радост отчитат, че тя се завръща с нови, много атрактивни модели.

Безспорен бестселър в актуалното портфолио е Honor 90, чиято версия с 8 GB оперативна памет и 256 GB място за съхранение може да се намери и за под 1000 лв. Наличен е и модел с 12+512 GB, който се продава за около 1200 лв. Това, което отличава модела сред другите предложения в сегмента, е чудесния му тънък дизайн, който освен разпознаваем вид, придава на устройството и луксозно усещане. Трите предлагани цвята определено са интересни и ще се харесат на хората с естетически вкус със своите метални отблясъци. Гърбът също е отличителен с искрящите рингове около камерите, наподобяващи фазите на луната.

Както вече стана дума, основната камера е с резолюция 200 MP, но Honor използват хитър трик, за да подобрят светлочувствителността и наситеността на цветовете: всеки 16 пиксела от сензора се обединяват в един в крайното изображение. Така кадрите са винаги ясни, детайлни и с чудесни цветове. Налични са още широкоъгълна камера и камера за дълбочина, която помага за заснемането на отлични портрети. Любителите на селфитата също ще останат много доволни от предната 50 MP камера, което може да заснема и широки кадри с повече хора.

Видео възможностите на Honor 90 също са на най-съвременно ниво с поддръжката на 4K заснемане от всички камери и специални инструменти и ефекти за по-бързи създаване на съдържание за социалните мрежи.

Освен че можете да заснемете страхотни снимки и видеа с този модел, той ще ви осигури истинско удоволствие при преглеждането им на своя 6,7-инчов AMOLED дисплей с висока резолюция. Това е така от една страна, защото дисплеят може да пресъздава изключително широк набор от цветове и от друга, защото се отличава с много висока яркост – до 1600 нита, които са достатъчни и за ярък слънчев ден.

Статистиката неумолимо сочи, че времето, прекарано във взиране в телефона постоянно нараства, а нерядко го взимаме и в леглото, където вредната синя светлина и прекомерната яркост могат сериозно да разстроят съня ни.

Затова Honor е една от марките, които печелят най-много награди за своите иновации, свързани със защитата на очите и здравето на потребителя като цяло. Honor 90 е първият телефон от този ценови клас, който използва много висока честота за регулиране на подсветката на екрана (3840 Hz) и по този начин напълно елиминира трептенето, възприемано от потребителя. Освен това моделът има циркадиев нощен режим, който филтрира синята светлина и настройва картината по такъв начин, че тя да не дразни очите и да благоприятства естественото отделяне на мелатонин – хормонът, който ни помага да заспим.

Ако и вие обичате да снимате и да се забавлявате, Honor 90 може да ви предложи много на цена, която приятно ще ви изненада.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук