VIVACOM затвърди позицията си на телекомът с най-бързата мобилна мрежа в България1, след като постигна най-висока средна стойност за download на потребителски тестове, направени с приложението Speedtest® на Ookla през четвъртото тримесечие на 2019 г. За периода са направени близо 70 000 теста от почти 27 000 уникални устройства в мрежите на трите големи оператора у нас. Резултатите са базирани на анализ на Ookla, основан на данните от Speedtest Intelligence за средна скорост на изтегляне в мобилната мрежа.

VIVACOM беше с най-добри резултати по същите показатели и през предходното – трето тримесечие на 2019 г. След постигнатия успех компанията продължава да инвестира в развитието на технологиите, така че да предоставя на своите клиенти висококачествено изживяване в „най-бързата мобилна мрежа“.

Клиентите на телекома могат сами да се убедят в бързината на мрежата с безплатния допълнителен пакет от 5 000 МВ на максимална скорост, който ще бъде активен в предстоящия празничен уикенд. И празнуващите Свети Валентин и тези, които отбелязват Трифон Зарезан, могат да се възползват от бонуса през приложението MyVIVACOM още днес – 14.02.2020 г., като мегабайтите ще са валидни до неделя включително. С безплатния пакет компанията предлага още една възможност на потребителите да бъдат свързани с любимите си хора и да споделят своите емоции.