Само до 15 юни, в онлайн магазина на Vivacom, клиентите могат да се възползват от атрактивни ценови предложения на смартфони и аксесоари Motorola с отстъпка до 200 лв. В промоцията участват и трите 5G модела на марката, съвместими в 5G мрежaта на Vivacom - moto G 5G, moto g100 и motorola razr 5G. Клиентите, избрали устройство и сключили договор по „Лятна промоция Unlimited 5G” за планове Unlimited 50 и Unlimited 150, в периода от 01.06.2021 г. до 31.08.2021 г., получават достъп до 5G мрежата на Vivacom за целия срок на договора. А за периода на лятната промоция, телекомът премахва ограниченията в скоростта на двата плана и потребителите могат да се възползват от максимална скорост в най-бързата мобилната мрежа в Европа1 без допълнително заплащане.


Най-достъпният 5G модел в портфолиото на Vivacom е moto g 5G. Той съчетава голям 6.7-инчов MAX Vision HDR дисплей, мощен процесор, тройна камера и батерия с капацитет 5 000 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане. Това го прави удобен и функционален за използване в различните ежедневни ситуации.


С до 200 лв. отстъпка клиентите могат да закупят и сгъваемият смартфон motorola razr 5G. Моделът комбинира отлични работни характеристики с компактен дизайн. Устройството предлага обширен 6.2-инчов основен OLED дисплей, сгъващ се на половина, и 2.7-инчов OLED външен Quick View дисплей, с помощта на който потребителите могат лесно да отговарят на съобщенията, да управляват музиката си, да използват навигация, а също и да набират и да говорят.


Атрактивно предложение е и moto g100. Смартфонът има мощен процесор, голям дисплей с честота на опресняване на картината 90 Hz и впечатляваща четворна 64 МР камера с ултрависока разделителна способност и технологията Quad Pixel. Моделът е с водоотблъскващо покритие, предпазващо го от случайно намокряне или пръски дъжд.


Устройствата Motorola с намаления до 15 юни, могат да бъдат открити тук, а повече информация за плановете и „Лятна промоция Unlimited 5G“ на Vivacom можете да видите тук.
 
1 Анализ на Ookla® по данни от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12.20г. Повече на vivacom.bg