Очаквайте коренно нова листа на ГЕРБ-СДС за Пловдив област за изборите на 14 ноември. Подмладяването на кандидат-депутатите ни не е нито от днес, нито от вчера. Това обяви пред "Марица" координаторът на ГЕРБ за Пловдив област Георги Мараджиев.
 
"Това ще е листа, която показва настроението на хората. Печеливша листа, каквато беше и предишната. ГЕРБ няма загуба в Пловдив област, това не е без значение. Откакто аз съм областен координатор , печелим винаги и то с убедителна преднина пред опонентите. Това се дължи на политиката, която водим в Пловдив област и новите лица, които вкарваме в листите", категоричен е Мараджиев.

Той допълни, че това се дължи на онези негови думи, казани още преди 5 години, че е нужно отваряне и проветряване на партията.  

"Ето това доведе до успеха. Така че в Пловдив област очаквайте една прекрасна листа, както винаги подредена добре и печеливша", продължи кметът на Стамболийски.

Той обясни, че в нея може да има, а може и да няма познати имена. Но това не означавало, че изпадналите от списъка едва ли не са изхвърлени от ГЕРБ. Напротив, ние сме политическа партия която цени кадрите си, коментира Мараджиев.

Той е убеден, че ГЕРБ ще спечели вота на 14 ноември и ще управлява държавата отново. България обаче е в една изключително трудна криза и ГЕРБ ще трябва да оправи поразиите, сторени от други за 4 месеца, каза още областният координатор.   

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ