„Тогава той беше уважаван бизнесмен.“ Така пред bTV лидерът на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова коментира прословутата си среща с укриващия се в Дубай Васил Божков.

Хазартният бос Васил Божков, който има 18 обвинения, е отказал подкрепа на Мая Манолова за местните избори миналата година. Това се разбра от скрийншот от кореспонденция на телефона му. Манолова отрича да е имало такова нещо, а на снимката се виждаше:“ Мая Манолова идва за поддръжка. Отказал съм ѝ“.

Днес тя отново заяви, че не е получавала пари от Божков. „Аз съм го виждала само преди кампанията (б.р. за местни избори), по негова покана, за да разкаже какво мисли той“, заяви Манолова. Тя отрече около нея да има подобен тип личности.

Тя посочи, че финансирането на „Изправи се! Мутри вън!“ е прозрачно, а основно е харчено за билбордове и офиси. Досега кампанията им струва около 150 хил. лв., а парите са от дарения.

„Да отстраним мутрите от властта и хазната! Да подкрепим всеки човек и малък бизнес. Да направим съдебна реформа, така че хората да са спокойни за парите и имуществото си. За да се превърнем от държавата на „Седемте джуджета“ в държава с осем милиона джуджета.

да сложим юзди на монополите. Ние имаме план – „План за защита на обикновените хора в България“, очерта плановете на коалицията Манолова.