Предложението на Слави Трифонов за служебен кабинет, оглавен от Николай Василев, и пращането на космонавти продължава да бъде източник на огромна енергия в социалните мрежи, пише tribune.bg. 

Затова Ви предлагаме част 3 от най-впечатляващите бисери от деня.

Георги Ангелова, журналист

По министрите на културата ще ги познаеш - знаех си, че ще е нещо екстравагантно, но чак пък Армутлиева...

Арман Бабикян, ИСМВ

Когато едно предаване започне да се повтаря го местят в друга телевизия или го свалят от екран...

Владимир Танев

Струваше ли си цената да разкараме Бойко и да търпим щуротевините на Слави...

Татяна Кристи, журналист

Не, че не беше ясно, но ИТН вече спокойно показа лицето си. А то не е красиво. Добре дошли отново в безвремието на НДСВ-2. Жалко за надеждите на много хора. Субсидия 1 лев е изгодна само на мутрите, които се справят прекрасно без нея! Субсидия 1 лев убива малките партии, независещи от мутренски капитали, Путин или Ердоган. „Програмата“ му е написана сякаш от ученик в 8-ми клас. Жалко, много жалко... Много хора трябва да си изхвърлят телевизорите и да се научат да мислят и да разбират, че не всичко, дето хвърчи в тях се яде!

Васко Мавриков, журналист

Приоритет на ИТН:
Ще изпратим и един македонец в космоса

Рут Колева, певица

Чета биографията на Велислава Петрова, предложена за Министър на Здравеопазването. Важна позиция с оглед глобалната здравна криза и цялостното ниво на здравеопазване в България. Независимо стажовете и наградите, тя е едва на 31 години и няма сила, която да ме убеди, че има опита да се справи с тази позиция. Най-малкото сега и е времето да се развива професионално и да продължава международната си кариера вместо да влиза в политиката.

Петьо П. Блъсков

Вие се подигравате на новия месия, но на мен ми харесва, че приоритетите на правителството Му са ясно от сега.
Даже има позитивен отзвук у съседите.

Нено Ненов

Започнаха записванията за български космонавти. Изпратете CV на [email protected]

Николай Бареков

Само пълни глупаци могат да повярват на фантасмагориите на Учиндолския мъдрец. С тази циркова трупа бивши юпита и царисти Слави бяга от отговорност да търси подкрепа в парламента и общо-взето закрива ИТН и се връща в Шоуто си. Дадохте му само 60 депутата, Бойко пак го би, обиден е. Остава си на дивана вкъщи на хлад с айфончето и котарака Тошко.