В листа на Цветанов лъсна облизващият тоалетна чиния Христо Гешов

На 14 май 2019 г. беше обявен за национално издирване, но още следващия ден беше открит

„Официално обявявам, че на предстоящите парламентарни избори на 4.04.2021 година ще бъда кандидат за народен представител от листата на ПП „Републиканци за България” с лидер Цветан Цветанов”. Това обяви в личния си профил в социалните мрежи скандалният репортер от Северозапада Христо Гешов.

Извратеният репортер споделя, че поканата да се включи в изборите е дошла от водача на плевенската листа Владислав Николов, който пък на 24 февруари напусна парламентарната група на ГЕРБ и прекрати членството си в партията, за да оглави списъка с кандидати за плевенски народни представители от ПП „Републиканци за България”.

След няколко години пред обектива, в търсене на истината, проведени редица журналистически разследвания, зададени хиляди...

Posted by Христо Гешов on Monday, March 1, 2021

Журналистът Гешов е под №10 в листата на „Републиканци за България” в 15 МИР-Плевен, което го прави на практика неизбираем. Той е публикувал и целият списък с кандидатите от плевенския регион. 



На 14 май 2019 г. беше обявен за национално издирване, но още следващия ден беше открит. Няколко дни по-късно Гешов се появи в жълтите новини заради скандални негови клипове, открити на платформата PornHub.

На единия от скандалните клипове Гешов ближе тоалетна чиния, а на друго си бърка в ануса, след което си облизва пръстите. Той обяви, че видеата са незаконно отмъкнати от неговия телефон и разространени в порно сайтове, за да го уязвят.

За нищо на света не отваряйте това видео! (+21) Отврат: Скандален клип показва как „разследващият журналист“ Христо Гешов ближе тоалетна чиния!

Гешов е имал период, в който е бил пазен от полицията, заради отправени срещу него заплахи.