В България сме били свидетели на какво ли не, но през последните години се нагледахме на „морала“ на жълтопаветните психари, спонсорирани от Иво Прокопиев, Цветан Василев и фондациите на Сорос.

Типичният им номер, още от времето на Иван Костов, е да се представят за нравствено извисени личности, изповядващи неолиберални и проевропейски „ценности“, докато отвратителната им същност на нагли, безпардонни и напълно извратени персони, ламтящи за обществено влияние и власт, за да крадат на воля и да легитимират педерастията си, в крайна сметка рано или късно проличава.

Всички помним скандалната снимка на задника на Радан Кънев, за когото пианистът Павлин Цветков и рок легендата Ицо Петрофф лично свидетелстваха, че участва в хомо дружинка, с прякор Рада Дълбоката. Кънев не опроверга по никакъв начин това разкритие, напротив, явно се гордее с „ценния“ си атрибут и пристрастията си, щом малобройните му политически поддръжници дори му издигнаха лозунга „Г..з, ти си нашто знаме!“.
Въпреки че на последните избори партийката му „Нова република“ получи само 2% от вота на избирателите, днес Кънев е водач на листата за евроизборите, встъпил в колаборация с друг виден протестър – Христо Иванов – Пинокио. В образуванието с гръмкото име „Демократична България“ влизат и други отявлени привърженици на хомосексуалните бракове, като Стефан Тафров – изявен радетел за мъжка любов, който също се гласи за европарламента.

Но докато Кънев и Тафров гледат все пак да не излагат твърде на показ истинската си същност и макар и неумело опитват да се прикриват, друг техен привърженик няма никакви задръжки и дори собственоръчно заснема фетиша си към тоалетните чинии.
В клип, разпространяващ се в чуждестранен порносайт и в интернет, който нормалното човешко съзнание трудно може да асимилира, Христо Гешов, отдавна припознат от кръга „Капитал“ и от медиите на Цветан Василев като виден „разследващ журналист“, борещ се против недъзите на обществото и корупцията, ближе с огромно и видимо удоволствие, мръсна тоалетна чиния!

Ако се касаеше за обикновен и никому непознат извратен тип, ситуацията нямаше да бъде толкова скандална, но Гешов от сутрин до вечер пише във фейсбук, както и на страниците на регионалното издание „Зов нюз“, спонсорирано от „Америка за България“, колко изповядвал християнските ценности и морал, как се борел с далаверите и как винаги обичал да казва истината. Проверка показва, че извратенякът дори си е направил лична фондация „Христо Гешов“, която в обществена полза да защитава човешките права, да работи в сферата на здравеопазването и правата на пациента, както и да извършва социални услуги. Отделно, Гешов присъства на всички сбирки и конференции, на които се клепа медийната свобода в България, прави телевизионно предаване, работи заедно с „Господари на ефира“ и рекетьорския сайт „Бивол“, има участия в бТВ, наскоро получи награда на СБЖ и дори влезе в доклада на САЩ за човешките права в България за миналата година, по повод побоя, който неизвестни лица му нанесоха в Червен бряг, както той твърди – заради разследванията му.

 

 

Христо Гешов се хвали всеки ден, колко човещина и морал носи в себе си, докато езикът му обхожда тоалетната чиния

Преди време Гешов се прочу и с факта, че публично призна за заразяването си с хепатит Б, който според него му бил лепнат от манипулация при раждането. Чудовищното тогава беше, че самият Гешов е кръводарител, поради което не е известно колко хора също са били заразени с това заболяване. Сега обаче става ясно, че хомо наклонностите на „журналиста“, които не са тайна за никого, вероятно са истинската причина за болестта му, ако изобщо е бил болен, а всичко не е било единствено театър, за да предизвика медийно внимание и съчувствие към себе си.
 


 „Бивол“-ът Димитър Стоянов дружески е прегърнал приятеля си Гешов

Сега става ясно, че двуличието на Христо Гешов не само, че е отвратително по своя характер, но и недвусмислено изобличава както него, така и верните му приятели от котилото на Сорос, Иво Прокопиев и Цветан Василев.
Вярно е, че в последните години вредата, която нанасят върху обществото ни НПО-тата и медиите на тези лица, далеч надхвърля гнусното облизване на една тоалетна чиния, но пък последното е твърде показателно за истинската същност на „гешовците“ – докато тръбят колко са морални, достатъчно е човек да надникне в изпъстрения с перверзии техен таен свят, за да разбере, че нито могат да са алтернатива на нещо, нито изобщо имат правото да се нарекат нормални хора.
 
 

 Видеото вижте тук!