В началото на всяка връзка и двамата партньори сякаш „ходят на пръсти“ един около друг и показват най-доброто от себе си. Телата на дамите са изрядно гладки, те винаги са гримирани и парфюмирани, а господата не смеят дори да дишат в посока на техните избраници. С времето обаче идва и комфортът и навиците и поведението се променят... или всъщност се връщат в изходно положение и човек започва да се държи нормално. Толкова нормално, че напълно забравя, че не е сам.

Ето и няколко „грозни“ знака, че вече сте достигнали епичното ниво на комфорт във връзката си:

1. „Забравяте“ да се обръснете

Не става въпрос само за краката, а и за други части от тялото ви. Все пак той няма да ви „върне“ дори да оставите няколко косъма.

2. Изпускате газове един пред друг

Това е нещо естествено, случва се. Жените твърдят, че те никога не изпускат газове, но в зоната на комфорт това твърдение бързо се опровергава, особено след вчерашния боб и картофена салата!

3. Разговорите за изпражнения и цикъл са напълно нормални

Все пак живеете заедно и малко или много ви касаят навиците и нуждите на половинката. Когато без погнуса започнете да обсъждате женския цикъл и ходенето по голяма нужда, то честито – вие сте солидна двойка.

4. Ходите по малка нужда на отворена врата

Пести се време, тъй като вдъхновението ви е ударило в тоалетната и му давате нареждания за деня оттам. На затворена врата няма как да водите диалог, логично е!

5. Разрешавате му да уринира, докато се къпете заедно

Звучи ужасно, но всички го правим, когато се къпем! Когато обаче двама души са заедно под душа може да бъде доста странно. И все пак ако му позволите и той реши да го прави, джентълменско е да се обърне с гръб и да се цели в място, което бързо се оттича в канала.

6. Сутрешният дъх не ви притеснява

Преди лапахте дъвка и тичахте да си миете зъбите преди всяка целувка. Сега не ви пука и можете да му залепите една веднага след сутрешната аларма. Това че и неговата уста не ухае на рози никак не ви притеснява.

7. Новото ви хоби е да стискате пъпките и черните му точки

Не сте единствените! Доста жени във връзка обожават да стискат черните точки на партньорите си и то на публични места.

8. В здраве и болест целувките са разрешени

Може сополите му да текат и да е потен от треска, но това не ви пречи да го целунете. Все пак той е вашият мъж и трябва да се погрижите за него по всякакъв начин.

9. Надебеляването не ви пречи

Качил е 2-3 кг, това е комплимент за вас – готвите вкусно. Вие също вече не мерите с научна прецизност всяка своя хапка и не се качвате на кантара всяка сутрин. И какво ако имате някоя и друга извивка повече, той все още ви обожава, нали?

10. И въпреки всичко това го намирате секси

Той не е някой излъскан екшън герой, не е и герой от любовен роман, а реален мъж. Той е вашият мъж и макар да не е идеален, вие си го обичате и го намирате за секси.


Източник: tialoto.bg.