Допълнителни печалби на обща стойност 34 000 лева в продължение на повече от четири седмици – така накратко може да бъде описана поредната кампания на „Еврофутбол“, която стартира на 17.02.2017 г. и ще продължи до 19.03.2017 г. вкл. Букмейкърската къща ще зарадва участниците си и всяка седмица ще раздаде шест суми от по 1000 лева.
Кой ще вземе най-голямата печалба – от 10 000 лева ще стане ясно след края на инициативата, като името на победителя ще се определи измежду всички, участващи в нея.
 

По традиция компанията приканва желаещите да изпробват своя късмет към следната стъпка: да регистрират (първите 30 цифри от баркода на квитанцията или 30 цифровия баркод на форма „Изплащане“) талон за минимум 5 лева от Спортмакс или Гонки или за поне 10 лева от спортни залози в сайта на „Еврофутбол“.
 
Така, бъдещите щастливци ще могат да се борят за всяка една от допълнителните печалби, които букмейкърската къща предлага в кампанията „Еврофутбол - влез в играта!“, а именно:
  • всеки понеделник, 3 х 1000 лева, а късметлиите ще бъдат определени измежду всички талони, регистрирани в дните петък, събота и неделя на предходната седмица;
  • всеки петък – 3 х 1000 лева, сред регистрираните в сайта www.eurofootball.bg в дните понеделник, вторник, сряда и четвъртък на текущата седмица;
  • на 22.03.2017 г. ще бъде определен един участник, измежду всички от старта на инициативата до 19.03.2017 г. вкл., който ще спечели сумата от 10 000 лв!
 

Играчите, които искат да изпробват късмета си, имат право да регистрират неограничен брой квитанции, а всеки талон ще им носи допълнителен шанс за успех. Повече за правилата може да намерите тук.
 
Допълнителните печалби могат да бъдат получени в букмейкърската мрежа и офисите на регионалните представители само срещу представена оригинална квитанция или форма „Изплащане“, чиито баркодове съвпадат с регистрираните, а голямата парична печалба от 10 000 лева ще бъде изплатена по банков път. 
Срокът за тяхното получаване е до 7 дни, считано от деня, следващ тяхното определяне. Съответно, непотърсените в този срок, не се изплащат.
 
Имената на късметлиите ще бъдат обявявани на официалния сайт на букмейкърската къща – www.eurofootball.bg.    
 
„Еврофутбол“ желае успех и късмет на всички свои участници!