4 часа гурме-шоу всеки ден на „Винария“
В Гурме зоната ще бъдат проведени семинар, съпроводени с кулинарни програми. На семинарите ще се обсъждат актуални теми като качеството на храните, обучението на потребителите и тяхната защита. Тънкостите на гурме ритуалите ще бъдат разкрити на вечеря със седемстепенно меню в ресторанта на парк-хотел „Санкт Петербург“, а също – и на демонстрации в самата Гурме зона. Там ще бъдат показани както уменията на изтъкнати готвачи, така и луксозна посуда, аксесоари за сервиране на храна и вино, начини за подреждане на масата. Целта е да се подчертаят различни аспекти на гурме традициите, които през последните години намират все повече почитатели в България. Новата инициатива обогатява Международната изложба „Винария“, която ще се проведе в Пловдивския панаир от 18 до 21 март 2009 г. На изложението ще бъдат показани най-новите новите колекции вина и високоалкохолни напитки на български и чуждестранни производители, технологии, машини, съоръжения и материали за лозарството и винарството.
Димана Тодорова, БЛИЦ
0 Коментара: