Жeна преби с дървен кол 10 г. по-млад мъж от нея в Поликраище и ще лежи 13 денонощия в ареста на Горна Оряховица за хулиганство, пише в. "Борба".


Свадата между съседите станала в понеделник малко преди полунощ. 55-годишната жена си била пуснала силно музика от старо радио „Респром” в градината. Забележка й направил 45-годишният съсед, който помолил да намали звука. Жената обаче била видимо солидно почерпена и между двамата избухнала словесна престрелка. След това скандалът прераснал в ръкопашен бой.

Накрая жената грабнала дървен кол и започнала да налага съседа с него. Независимо от разликата във възрастта и пола комшийката се оказала по-силна и доста солидно набила мъжа. През това време се намесили други съседи, които се обадили на тел. 112 към 23:30 часа и поискали помощ…

Изпратеният на адреса екип установил, че разпрата е възникнала между 55-годишната жена и 45-годишния й съсед. Жената отправила ругатни, заплахи и обиди към него и му нанесла удар с кола в областта на главата.

След намесата на полицията тя е отведена в полицейското управление в Горна Оряховица и й е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Съдът пък отредил на среднощната хулиганка рекордните 13 денонощия престой зад решетките.