Да правиш секс под душа винаги звучи по-приятно, отколкото всъщност може да бъде. Ако внимаваш, преживяването би могло да е сред най-горещите ти досега. Предлагаме ти 5 пози, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, пише cosmopolitan.bg.
Ето няколко съвета какво да правиш, за да не се объркат нещата:

Температурата на водата

Да, водата трябва да  гореща, но не прекалено. На всеки човек му е приятна различна температура на водата, и ако искаш сексът да не се превърне в разправия за това кой да контролира колко точно топла да е, разберете се предварително как да я настроите.

И това е интересно: Как да разпознаем, че Той/Тя са... зле в леглото? - четете още на най-полезния сайт zdrave.to

Вратите

Внимавай със стъклените врати и прегради в банята. Целта е двамата да правите секс, а не да се нараните с някое стъкло.

Подхлъзването

Сложи някаква гумена постелка на пода под душа, за да избегнеш подхлъзване и неприятно падане в мократа баня.

Въртете се

Проблемът със секса под душа е, че единият винаги е повече под струята на душа от другия. Сменяйте позициите, защото в противен случай единият ще трепери от студ, а другият постоянно ще трябва да бъде със затворени очи, за да избегне влизане на вода в тях. За да не мръзне никой от вас, преди да влезете под душа, пуснете малко гореща вода да затопли банята предварително.

Използвай душ-гела внимателно

Колкото е да е приятно усещането да си поиграете с душ-гела и да се изкъпете един-друг по време на любовната игра, внимавай с количеството, което използваш, за да не се подхлъзнете и да приключите с падане на пода.

Използвай разумно количество лубрикант

Водата изсушава и може да направи проникването твърде болезнено и трудно. Ако изпитвате затруднения дори и с лубрикант, опитайте орален секс под душа и пропуснете проникването.

Не изпускайте сапуна

Не заради друго, но ако го направите, подхлъзването на него е много вероятно.

Заключвайте вратата на банята

Много е вероятно някое от децата, или майка ти и баща ти да решат да видят какви са тези странни звуи, идващи от банята. Затова винаги заключвай вратата! Ако някой влезе изненадващо в банята, докато вие правите секс, това ще е по-страстоубиващо дори и от приплъзналата се случайно врата на душ-кабината.