Един от организаторите на протестите срещу правителството и член на "Отровното трио" – адвокат Николай Хаджигенов, се ожали в социалната мрежа Facebook, че срещу него и съмишлениците му е образувано секретно дело за измяна и има вероятност те да бъдат арестувани.

"През изминалата седмица в специализирания наказателен съд са разпитани пред съдия купчина милиционери за първото велико народно въстание, станало известно, като кървавата ”Сряда”. Делото е секретно, образувано е по глава I НК за измяна", твърди Хаджигенов, но не споделя откъде е получил съдбовната за него информация.


Той допълва, че "вероятно това е делото по което ни слушат и дебнат 81 дни.
Вероятно по него ще съберат "показания" на свидетели със скрита самоличност и СРС". Тук Хаджигенов се изпуска и уточнява, че така трябвало да бъде доказана връзката им не с някой друг а с "божков, цветан василев, президента Радев и знам ли още кой."

След това, за да насърчи оредяващите протестиращи преди обявеното вчера четвърто "велико народно въстание" той революционно споделя:
 
"Нетърпеливо.
Писна ми от въстания мирни, като курс по икебана.
А на вас ви е време.
Вие избирате как и кога.
Нас, не ни е страх!
Без уважение.
Един обикновен АДвокат"

Не се знае обаче, дали с тази си драматична новина за предстоящия му арест, той няма да разколебае допълнително постоянно оредяващите въстаници.