След края на успешния ски сезон в курортен комплекс Мальовица започнаха усилени дейности за подготовката на това невероятно кътче в планината за летния сезон.

От Управата на изключително бързо развиващия се през последните години курортен комплекс обещават съвсем скоро да пуснат на разположение на всички гости изцяло нова Адвенчър зона, която ще осигури много забавления и приятни емоции на малки и големи.

Някои от най-интересните съоръжения, на които ще могат да се забавляват семействата гости на курорта Мальовица са, зона за спускане с туби по изкуствена трева, бънджи трамплин, въжен парк и неповторим надуваем замък.

„Сигурни сме, че Адвенчър зоната веднага ще се превърне в любимо място за уикенда на Вашите деца. Постарахме се едновременно с гарантирането на интересни забавления, да подсигурим и безопасността на всички съоръжения.“ Казват от Управата на курортен комплекс Мальовица.

През миналата година от курортен комплекс Мальовица стартираха летни ученически лагери, които имаха огромен успех. Поради положителните резултати, постигнати през миналото лято, от Управата на курортния комплекс взеха решение и през тази година да организират подобни лагери, ръководени от опитни професионалисти и педагози.

Летните лагери ще стартират всяка неделя от месеците юли и август и ще продължават по 5 дни. В пакета е включено и изхранване на пълен пансион.

Предвидените активности в програмата на летния лагер включват леки планински преходи до близките езера и хижа с опитен планински водач, забавни занимания с висококвалифицирани педагози, образователни игри, както и достъп до Адвенчър зона Мальовица.

Курортен комплекс Мальовица е подходящо място и за организиране на фирмени събития, семинари и обучения.

Повече информация относно резервации и предлаганите възможности е достъпна на уебсайта на курортен комплекс Мальовица, както и в профилите в социалните мрежи.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук