Майка търси помощ, за да спаси детето си, за което има съмнение, че е жертва на блудство от страна на баща си. За случая съобщи в социалната мрежа адвокатът на майката - Петър Николов.

Ето какво написа адвокат Николов:

"Публикувам всичко това по молба на клиента си, една майка, която търси помощ, за да спаси детето си.

"Представям ви мръсната история на едно мое дело, по което работя от няколко месеца, и по което мълчах деликатно, защото все си мислех, все се надявах, че цялата система от съдии, прокурори, следователи, социални, които работят по случая, ще проявят нужната загриженост за съдбата на едно 7 годишно дете, за което има съмнения, че е било блудствано или е правено нещо, което най-малкото не е нормално да прави един баща с дъщеря си.

Само че бащата има много връзки и е решил да използва цялото си влияние във властта, за да вземе детето от майката, а нея да изкара луда и опасна. Защото тя иска да спаси детето си, но ако то мълчи, той ще отърве кожата. Или поне така си мисли.

Ето какво разказва детето пред клиничен психолог - вещо лице "Понеже бях объркана и се притесних първо казах, че тати ме е удрял, за пипането по пишата ме беше срам и казах "не", но после се върнах и им казах, че и по пишата тати ме е пипал. Сега казвам да, пипаше ме и не само един път, а много пъти (Детето става, леко разтваря крака и с пръсти пипа навътре по половия си орган.) Когато играехме с тати той казваше "Не пускай мама в стаята"."

Има още много...

Когато помолих съдията да се отведе от делото, защото е пристрастен, той написа, че знае, че бащата е разследван и съден за домашно насилие, но въпреки това най-добре ще е за детето да бъде при него. Не исках да му казвам, за да не го засегна, че клиентката ми знае много добре за връзките с бащата.

Клиентът ми твърди, че и други деца са предавани по същата схема на бащи насилници(за едното е доказано, че е било заразено по полов път от баща си).

Една друга потърпевша майка ни писа какво се е случило с нея и ни разказа, че е била жертва на тази схема. За специални хора всичко е специално.

Просто исках тази жена с черна тога да ни остави да се борим наравно с всички законови средства. Вместо това ни изпратиха прокурори, Полиция, социални. Не можете да си представите с каква бързина и усърдност ни гонят и търсят, издирват под дърво и камък. И то не за да спасим детето, а да спасим Оня горе.

Чувствам се ексклузивен откакто Полицията започна бързо да работи, Прокурори започнаха да влизат по досъдебни производства, които не водят и да ни преподават морал, на Социалните не им пука, че едно дете може да са го галили много пъти по пишото и не предлагат никаква закрила.

Важното е, че всички са се наговорили да вземат едно дете от майка му и се държат все едно пазят Омертата. Всички те започнаха да ми следят профила и да го докладват където трябва."