Слушах какви безсмислици реди младобрадатият Борис Бонев пред Георги Любенов. Това написа в профила си във Фейсбук евродепутатът Александър Йорданов. 

Вживял се бе в ролята на общинар и политик, истинска говореща реклама на цялата некадърност и нескопосност, характерна за новото неокомунистическо поколение общественици, групирани в ПП, ДБ и „Спаси София“.

Ако сега беше старото комунистическо време тия ненагледни образи щяха да бъдат първи комсомолски ръководители, щяха да са вече членове на БКП или отрядници с червени ленти на ръката.

И щяха да тормозят ежедневно хората. Сега същото правят, но ни го пробутват за „промяна“. Но и комунистическата власт бе „промяна“, нали? И то каква само „промяна“ - „голяма, историческа“.

Неокомунистчетата, т. е. боневчетата, ще стъжнят живота на софиянци. Такива образи има и в други наши градове. Така че няма да ни е лек животът в следващите години. Вместо демокрация ще има неокомунистически диктат.

И все пак, с едно съм съгласен с Борис Бонев. Съгласен съм с последните му думи. А те бяха следните: „Накрая ще станем смешни за хората“. Абсолютно съм съгласен. За мен неокомунистите отдавна са смешни. Смехурковци!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук