Няма нищо нередно, че битият журналист Огнян Стефанов е бил с Евелин Банев - Брендо преди да бъде нападнат. Това заяви, зам.-главният редактор на "Фрогнюз" Александър Иванов специално за Агенция БЛИЦ. Запитан дали е възможно Брендо да е бил мишената на нападението, Стефанов заяви, че е малка тази вероятност, защото ако беше така щеше да пострада Евелин Банев.
"Какво би дала една такава проверка на изказванията на Брендо дори ако главният прокурор Борис Велчев я назначи", изрази не голям оптимизъм колегата на бития главен редактор. Това, че се подслушват журналисти съвсем разбило представите на Иванов за страната ни. ДАНС подслушва журналисти, полицията пък вместо да разкрива тежките престъпления се занимава с бабички и други подобни случаи, не скри разочарованието зам.-главният редактор на сайта с жабката.
Огнян Стефанов вече е по-добре и положението му продължава да се стабилизира, заяви за Агенция БЛИЦ неговият колега. 
Припомняме, че днес Брендо заяви пред Нова телевизия, че се е виждал с Огнян Стефанов точно преди побоя. Евелин Банев заяви, че срещу него има поръчки от Румен Петков. Той нападна и прокурор Маргарита Попова, която му казала, че ще му почерни живота ако не свидетелства по дело за Йорданка Запрянова. 
"Изобщо не мога да коментирам неща, в които изобщо не съм участвала", заяви за Агенция БЛИЦ Маргарита Попова.
Милан Николов, БЛИЦ