Хубавата Анахид Тачева ще става прабаба. Първата й внучка Деси е бременна. Дъщерята на Димитър Цонев наскоро се сгоди със сина на Янчо Таков, който носи името на баща си, пише "24 часа".
“Баба на шестима внуци съм и в края на юли ще ставам и прабаба. Деси и бъдещият татко Янчо Таков - младши чакат бебето с голямо желание. Ще е момченце, сега умуват за име, разпитват и мен”, разказа говорителката.

 Деси има връзка с Янчо от година. Двамата я пазеха в тайна, тъй като не бяха сигурни в трайността на чувствата си. Известните им родители също пазеха мълчание. “По-важното за тях е сами да направят нещо в живота си. Ако има и любов, още по-добре, защото много харесвам Деси”, казва големият Янчо Таков.  Заради бебето и двете фамилии се стягат за сватба.

“Много харесвам Янчо - станал е голям и сериозен мъж. Помня го като дете - живеехме на една улица. Той си играеше с Ани, най-малката ми дъщеря”, спомня си Анахид. "Нашето семейство е многонационално.  Много сме разпръснати”, казва тя. Въпреки че през целия си живот е под светлините на прожекторите, “когато отида в Америка или Италия, съм обикновена баба”, казва тя. А ходи там, защото и в двете държави има по една дъщеря. Голямата - Теодора, е в Италия. Тя, както и Митко Цонев, е от брака на Анахид с Коста Цонев. /БЛИЦ