Триото “Sahara” покори Европа и Азия. Добре познатите изпълнители Андреа, Кости и Lennox Brown - Бупи и тяхната песен TYALEE повече от седмица е No1 в European Dj Charts. Английският клип е супер хит и в цяла Азия.
Триото обещава завладяващата и ритмична песен до дни да се завърти и по MTV UK. Парчето е обожавано от феновете във Франция, Германия, Русия, Турция и дори Ямайка. Премиерата на английската версия на песента бе в Букурещ. Триото “Sahara” гостува в 4 румънски телевизии, две от които националните Антена 1 и Антена 2, където обявиха Андреа за новата Бритни Спиърс.
Студиото на Кости в Букурещ се е превърнало във втори роден дом за сексапилната фолк-певица. Освен триото и дуетите, в албума на “Sahara” ще има самостоятелни песни на Андреа, изпяти на английски. Целият този проект между красавицата, Кости и Lennox Brown е предназначен единствено за световния пазар.
Междувременно изпълнителката на “Дай ми всичко” е готова и с две фолк-парчета за българския пазар. Те ще са факт до лятото, а едното е по-провокативно от всичко правено до сега. Светлана Славкова, БЛИЦ