Групи от шумни момчета заливат България, за да се спускат „по пистите” в малкия град Боровец, пише британският вестник "Дейли стар". Но вместо да превземат склоновете, те превземат седемте стрип клуба, залитайки пияни. Питиетата струват само по 1 лира за шот и 2 лири за халба бира в часа на намаленията (т.нар. Happy Hour – буквално „щастлив час”) и има повече компаньонки отколкото в Сохо (мултикултурен район в централен Лондон, който има репутацията, че е сърцето на лондонската секс индустрия)”.
Една малка обява в уебсайт има десетки запитвания за проститутки от всякаква възраст, форми и размери. Сега скиори, на които им е писнало, се оплакват на сайта TripAdvisor (съветник за пътувания) от мъжките гуляи, които – по техните думи – съсипват Боровец.

Един коментиращ недоволства: „Това е 95% мъжки курорт с големи групи мъже, пиянстващи от три следобед. Бях шокиран, като видях, че има повече секс, шоу програми и магазини за възрастни, отколкото в Сохо.”

Друг добавя: „Ако сте млад мъж, който обича да се напива със съмнителни шотове и да яде големи порции кръчмарска кльопачка, може би това е мястото за вас.”

„Имайте предвид, че шансовете ви да си уредите секс са големи, ако си плащате, и на практика никакви, ако не платите.”, съветват британци, посетили Боровец.


Друг скорошен посетител пише: „Никога повече. Курортът е пълен с шумни барове, стриптийз клубове и пияни британци.”

„Това място е като Магалуф на сняг.(курортно селище на испанския остров Майорка. През последните години курортът има печалната слава на предпочитано от британските туристи място за алкохолен и секс туризъм)”.

Източник: Флагман.бг.